добре дошли в моя уеб сайт
bulgarskatamuzika.alle.bg

НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ ЗАЕДНО ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ

НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ ЗАЕДНО ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ
ГРАФА С НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ „ЗАЕДНО ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ“ В ПОДКРЕПА НА УНИЦЕФПрез октомври 2013 г. Графа стартира национално турне в подкрепа на УНИЦЕФ. Турнето ще премине през 7 града-Пловдив,Благоевград,Стара Загора,Бургас,Варна и ще завърши с концерт на 12 ноември в Зала 1 на НДК.


„Първите години от живота на всяко дете са най-важни. Аз искам всички деца в България да живеят щастливи в семействата си – така, както аз съм имал възможността да израсна. Затова подкрепям УНИЦЕФ в работата им повече деца да растат здрави и щастливи заедно с родителите си.“ сподели Графа.

 

Петдесет процента от стойността на билетите от турнето ще бъдат дарени на УНИЦЕФ, за да подпомогнат работата на организацията по програми, свързани с подкрепа на най-уязвимите деца и семейства.

 

Графа и екипът му вече работят по програмата за турнето и обещават, че „…концертите няма да приличат на нищо от това, което сме правили досега. Ще има и гост изпълнители, но засега запазваме тайна кои са те. Може да очаквате музикалната шоу изненада на сезона!“

 

Билетите за концерта в НДК ще се продават от 9 май в мрежите на eventim, ticketportal и билетен център НДК. Цените варират от 10, 15, 20, 30 до 40 лв.

Сподели
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.